Suomalainen koivumahla

KOKEILE POHJOISTEN METSIEN

GOURMET-JUOMAA

GDA19_HO_NOMINEE_RGB.png
PENTAWARDS SILVER 2017.jpg
 
 
Tilaa tästä!
 

Metsän maut

Lif koivumahla löytyy kolmessa eri maussa. Kaikki mahlat on valmistettu 100% suomalaisista raaka-aineista. Mahlan maustamiseen on käytetty kotimaisia yrttejä ja marjoja. Lif ei sisällä lisättyä vettä eikä sokeria.

PUOLUKKA & TYRNIN LEHTI

Puolukalla ja tyrninlehdellä maustettu mahla on sävyltään punertava. Juomassa mahlan metsäinen makeus yhdistyy puolukan ja tyrninlehtien happamaan marjaisuuteen.

KARPALO & SITRUUNAMELISSA
Karpalolla ja situunamelissalla
maustettu mahla on väriltään hennon korallinen. Raikkaassa juomassa karpalon happamuus yhdistyy sitruunamelissan hentoon kirpeyteen. Mahlan maussa on myös aavistus mausteisuutta.

LAKKA

Hillalla maustettu mahla on lähes kirkas, mutta häivähtää hieman hillan oranssiin. Soiden arvokkaasta marjasta paljastuu mahlan seurassa uusia ulottuvuuksia, sillä juoman raikkaan happamassa maussa on mausteinen, lähes jouluinen vivahde.

Tarinamme

Suomalaiset ovat läpi historian nauttineet koivun mahlaa sen vienon makeuden ja terveellisyyden vuoksi. Halusimme suunnitella tuotteen, joka ammentaa mahlaperinteestä modernilla otteella.

Lif-mahla tuo keväisen koivumetsän raikkauden huulillesi. Juoman hennon yrttiset ja marjaiset maut sopivat täydellisesti janojuomaksi tai hitaaseen nautiskeluun. Kokeile Lifiä saunan jälkeen tai kata se alkoholittomaksi vaihtoehdoksi illallispöytään. 

Lif on 100% suomalainen luomutuote. Tuote on suunniteltu, kerätty ja pullotettu Suomessa. Mahlan maustamiseen on käytetty kotimaisia yrttejä ja marjoja. Lif ei sisällä lisättyä vettä eikä sokeria.

OTA YHTEYTTÄ

Melkonkatu 16 B

00210

Helsinki

 

info@drinklif.fi

 

Puh: +358 46 812 4177

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Success! Message received.